MIT campus

More
12 years 5 months ago #4651 by Nyarlathotep
Replied by Nyarlathotep on topic MIT campus
-"Igen ám, csak nem mindegy, hogy azért nem sikerül valamit észrevenni, mert valaki jól elrejtette, vagy mert nincs is ott. Mindenesetre nem fogok veled err?l tovább vitatkozni. Téged a fels? vezetésed fogott meg a papírmunkával. Te meg engem fogtál meg azzal, hogy ha megpróbálom mérsékelni a helyzetet, akkor visszajuttatjátok valahogy a dolgokat az asszonynak és akkor cseszhetem. Kösz, nem kell a családi balhé. Így is kapok eleget, ahogy egyre mélyebbre keveredek ezekbe a hülye ügyekbe, egyre kevesebb id?t töltök otthon még a szokásoshoz képest is és egyre több és több szakad a nyakamba, ahelyett hogy fogyna." jegyzi meg kedvetlenül Keisinger. Valószín?leg nem ehhez hanem a "nemesi módon elnézzük, sz?nyeg alá söpörjük és lógsz nekem egy hatalmassal"-hoz szokott.

-"Most, hogy kicsit kifehérítettem ezt a fekete-mágust, szerintem Sybill mindjárt itt lesz, ha másért nem, hát nézel?dni." teszi még hozzá.

-"Egyébként meg ja, ebb?l ha jól látom tényleg jelentésírás lesz. Nem sok mindent lehet rajta kémlelni. Teljesen hulla. Mondjuk lehet hogy kicsit elmértem, de hidd el rászolgált. Csak azért nem volt otthon, mert ha betette volna a lábát az afrikai kontinensre, akkor menten lelövik. Most ugyan nem tudom mennyi fejpénz van rajta, de szerintem ha fölhívom Kristin-t, mindjárt meg fogom tudni. Ezért kellett a befizetés. Mármint, hogy ne csukj rács mögé, ha mégis a diplomatikus utat választja. Akkor le kellett volna tartóztatnom, ha már hatóságot csináltál bel?lem. Pont bel?lem, akit fiatal korában kergettek a rend?rök, most meg csak szimplán nem kedvelik. Ehhez viszont azok után, hogy valamikor régen úgy gondolta, hogy az Afrikába látogató nyelvészlány szabadon fölhasználható áldozatnak, nem volt túl sok kedvem. Szóval, ha le kellett volna tartóztatnom akkor bejegyzett fejvadászként nyírom ki. Na mindegy, most már önvédelem volt, de ha már lehet, akkor begy?jtöm az árát. Fele-fele?" kérdez rá. Valószín?leg ez lehetett az amire hivatkozott, hogy fizess be helyette gyorsan valamit, mindjárt visszakapod duplán.

-"Majd ha elült a balhé, akkor mesélek egy keveset err?l az állatról." mondja, miközben nálad sokkal nagyobb sikerrel próbálja visszatartani a tömeget. T?le egyszer?en elhátrálnak, mintha most derült volna ki, hogy valami gyógyíthatatlan, halálos és er?sen fert?z? nyavalyában szenvedne. Gyanítod ez sem tett jót a helyi jó hírének, hisz egy egész étterem szeme láttára ölt meg egy fekete üzletembert hideg vérrel.

-"Legalább a Knight Errant-ot hívd ki. Kell majd egy máguscsapat is, hogy ha valami még itt maradt bel?le, akkor azt elkergessék. Meg valami takarítóbrigád, hogy összesöpörjék ami maradt bel?le." veti hátra a válla fölött, miközben azt a sznob n?t terelgeti kifelé, aki volt olyan elvetemült, hogy a kislányával jött el egy tárgyalásra. Vissza viszont már Sybillel jön.

-"Ha mondod, hogy ennyire nem bírod a feketéket, akkor szóba sem állok veled..." csóválja meg a fejét a n?, amikor meglátja, hogy mi miatt gy?ltek annyian össze.
-"Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna... Mellesleg inkább örülj, hogy ez nem sétált be a boltotokba."
-"Már megbocsáss, de nem b?rszín alapján válogatunk, hanem szándék alapján."
-"Akkor kiválasztottad volna. Emlékszel... illetve hogy is ne emlékeznél arra, amikor Mina körbe akarta utazni Afrikát a tanulmányai miatt."
-"Igen, emlékszem. Persze hogy emlékszem arra amikor faképnél hagytál."
-"Csak nem akartam belekeveredni abba a metálbandás ügyedbe. Illetve nem akartam JOBBAN belekeveredni. Elég volt az is, hogy elintéztem, hogy egy ismer?sömet bízzák meg az ügyed kezelésével. Egy értelmes és m?velt demonológust és nem egy véresszájú inkvizítort, így lettél egy szerencsétlen baleset áldozata ahelyett, hogy égetni való boszorkánynak kiáltottak volna ki. Ha jól tudom, eléggé össze voltál velük gabalyodva... mármint szociálisan, hogy komoly b?nbakot csináljanak bel?led, ha épp azt akarnak. Ha viszont belekevernek, akkor Mina okkal mondhatta volna, hogy alig jöttünk össze, máris visszamegyek az exemhez, akit ráadásul egy hajszál választ el attól, hogy lecsukjanak jó hosszú id?re." magyarázza el a professzor, amire Sybill ahogy látod nem tudja eldönteni, hogy most Mina és az egész helyzet miatt fintorogjon, vagy épp megköszönje.
-"A lényeg viszont az, hogy akkor Mina a Turing kompatibilis nyelveket igyekezett fölkutatni és dokumentálni. Tekintve, hogy az el?bb ugyanezt akartad használni, feltételezem, hogy ismered az énoki nyelv magasabb dialektusainak legalább egyikét. Közép elég lesz. Azt viszont nem tudom, hogy tudod-e hogy ugyanúgy Turing kompatibilis, mint a szanszkrit. Az indo-európai eredet? nyelvek varázsigéi így valójában elnevezett szanszkrit programok, makrók. Ilyen strukturált absztrakt nyelv az énoki is, csak az tisztán a metasíkokról eredeztethet?, John Dee szerint persze az angyaloktól. Az egész világ viszont nem szanszkrit alapokból indul ki. A többit meghagyom Minának. Ha el akarja neked magyarázni, majd megteszi, bár nem hiszem, mert a kutatás még mindig folyik. A lényeg, hogy Mina az afrikai nyelveket választotta területnek. Ez az állat meg már akkor se örvendett túl jó hírnek. Ha jól vettem akkor ki, egy olyan sámánnal volt dolgunk, akinek valamiért hátat fordított a pártfogója. Egy igazi bokor lett bel?le, aki onnan próbált egy kis hatalmat kifacsarni, ahonnan lehet, csak ? nem kimázolva könyörgött, hanem olyanok felé fordult, akik egy kicsit b?vebb kézzel mérték a hatalmat persze valamiért cserébe. Hol egy áldozat, hol egy kisebb zavargás két törzs között."
-"Tehát toxikus."
-"Inkább a szellemek zsoldolsa. A pozitívabbaknak is segített ?, ha úgy hozta az érdeke és ha valamelyik kénytelen volt szóba állni vele, csak egy id? után ezek elfogytak. Tudod, ha hajszálnyi a határvonal, iszonyat könny? átbillenni rajta. Ha viszont átbillentél rajta, akkor igen nehéz visszacsinálni, már ha lehet. Így került ez a kadaver a közelünkbe. Akkor viszont bennem látta a fenyegetést. Alábecsülte Minát, így úsztuk meg. Nem túl ép b?rrel, de megúsztuk. Na azóta kergetem. Ja és az Ishmael az fölvett név. Még akkor vette föl amikor a semita irányzatokkal próbálkozott, hátha kinyerhet azokból is némi segítséget. Ha gondolod, akkor úgy nézd, hogy az anyósod jöv?je van most el?tted. A tiéd mondjuk biztosan nem, mert az anyósod most hihetetlen nagy slamasztikába kevert téged. Azt nem tudom, hogy Aika mit akar veled csinálni, de ha ebben az életben el?kerülsz azt se nekem fogod köszönni az biztos. Most az én kezem is meg van kötve, úgyhogy ha elvitet akkor elvitet."
-"És szerinted ezt én hagyni fogom?" kérdez vissza Sibyll megrökönyödve.
-"Szerintem igen, mert ha kicsinálod nagyobb bajba kerülsz, ha épp nem l? itt agyon önvédelemb?l." magyarázza meg neki a helyzetet.

-"Na jó, ha gondolod akkor csinálj amit akarsz, de én nem nyúlok hozzá egy ujjal sem. Neked kell és mögötted áll egy hadsereg, meg egyébként is meg tudod magad védeni. Nem egy elveszett n?nek ismertelek meg." mondja olyan hangsúllyal, amib?l azt is kiveszed, hogy nem igazán tetszhetett neki, hogy azt emlegetted, hogy vissza fog jutni a feleségéhez a dolog.

Csapat riadó!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 5 months ago #4652 by TheElf
Replied by TheElf on topic MIT campus
Hívok akkor hivatalosan er?sítést, de persze nem helyi zsarukat...

-Kedves Sybill, szerintem alapvet?en tévedsz akkor, ha azon gondolkodsz, hogy mit hagysz és mit nem hagysz. Ugyanis a legtöbb kérdésre [i:wjur53u9]nem csak én jövök rá.[/i:wjur53u9] Ha egy szellem besugároz egy háztömböt, mindenki megkeresi, hol szokott hasonló lenni, ami éppen akkor nem volt ott. A ti boltotok kerül el?. Szerinted mennyi id? alatt deríti ki ezt minden hírszerz?? Mennyi id? míg pár firkász is kideríti? És ha nem csinálok veled semmit, hanem most elengedlek, akkor ezek fogják szépen kiadni ellened a parancsot. Sok esetben nem is elfogató parancsot, hanem t?zparancsot. Onnan pedig, vagy minden hatósággal és a sereggel nyílt háborúban vagy, vagy pedig buktál. Ezen mi az amit hagynod vagy nem hagynod lehet kedves? Itt nem fenyegetésr?l van szó, vagy kényszerr?l. Lehet?ségr?l. Amivel nem kötelez? élned. És lehet?ségr?l ami nekünk drágább mint neked.

- Fel?lem kisétálhatsz az ajtón. Csak onnan magad is tudod: T?lem független, hogy mi vár rád. Nem tudsz olyat tenni velem, ami javítana a helyzeteden. Mi történik, ha kisétálsz? A rendszer szépen teszi a dolgát. Severin ugyan bízott benne, hogy kedvez?bb feltételeket tud kiharcolni neked, [i:wjur53u9]de ez nem Európa, és nem egy koncerten történt sajnálatos baleset, ahol az elkövet? maga az áldozat.[/i:wjur53u9] A sajtó mindent figyel, és a többi ügynökség is. Az a besugárzott háztömb, egy mágikus sorozatgyilkosság, és pár más ügy mellett bizony mindenki figyelmét ide vonzza. Nem attól kell Severinnek félnie, hogy én tudok-e titkot tartani, hanem azt kell tudomásul venni-e, hogy ha itt valami nem államtitok akkor valószín?leg megírja a sajtó. Miért? Mert a város felhívta magára a figyelmet, sok ügy kapcsán minket is figyel az a firkász akinek egy cseppnyi esze van, mi pedig nem tudunk ez ellen mit tenni. Egyszer?en azért, mert nem tudjuk melyik ember a firkász, melyik mit írna meg, és azt sem, hogy aki megírja az honnan figyel minket. Ha a sajtónak nem tudod befogni a száját, hát ne adj nekik olyan témát amit nem szeretnéd, hogy megírjanak.

- Az összekacsintás, a ki jön kinek eggyel pedig ott m?ködik, ahol egy-egy ember döntését befolyásolni elég. Ahol viszont számos független ügynökség és a sajtó figyel, ott nem tud Severin mindenkivel összekacsintani, és az egyetlen dolog amit tehetek, hogy a helyett, hogy belesétálnánk a csapdába figyelmeztetem. Mert a sajtó kiszínezve állítja be a történteket. Minden ami hozzátok vezetett benne lenne a cikkben, de a közös múltatok is. Ha pedig a címlapon a "rossz hír? professzor eltusolja a feketemágus szeret?je ügyét" a szalagcím, az a sajtó számára vonzó lehet?ség. Téged kedves Sybill viszont könny? ehhez feketemágusnak beállítani.

- Azaz jelen esetben [i:wjur53u9]mindennek[/i:wjur53u9] jogilag is titkosnak kell lenni, hogy ne legyen az újságban. Jogszer?nek és szakszer?nek, a többi ügynökség által elfogadottnak, hogy ne legyen támadható az ügy. És nem lehet csak lezárni az ügyet, mert akkor más el?veheti, folyamatban lév? ügyben kell együttm?ködnöd. Ha ez nem teljesül, akkor a rendszer teszi a dolgát, az pedig tudod, hogy hova vezet. Remélem ezt sikerül megértened, és sikerül végig gondolnod, hogy amíg nincs jobb ajánlat, addig marad az enyém. Ha pedig elfogadod, hogy ismerem a rendszert akkor ezen a mozgástéren belül lehet megpróbálni alkudni.

- Gondold csak végig miért is vagy bajban. Mert amíg valaki szeretetr?l és megbocsájtásról prédikál, ilyen idoltól várt volna választ, de gy?lölködik, el?ítéletes és azt sem bocsájtja meg a másiknak, ha az kicsit hegyesebb fülekkel született, az bizony nem számíthat arra, hogy imái meghallgatásra találnak. Marad hát az, aki válaszol. És aki válaszol az sokszor ártalmas dolgokat tesz, hiszen maga is a gy?lölködésb?l él. A szép, keresztényi álca mögött ott van a veszély, aminek a létét lehet bizonyítani. De azt is mellé fogják tenni: Eddig nem találtuk meg kik felelnek érte, miért hinne bárki is abban, hogy ott bárki ártatlan.

- Bárki, aki a kezdetek óta furcsa er?kkel van kapcsolatban. Nem azért, mert gonosz lennél. Azért, mert azok a borzongató sötét helyek amiket keresel, bizony az ilyen er?k számára otthonosak, ezek azok akiket ott elérheted, így a tiszta fehér lap poz?r gót is csak ezekkel lesz kapcsolatban. Szerinted hány sötét dologhoz köthetnek akaratodon és tudtodon kívül? Nos ezért fontos az, hogy azt tudjuk mondani teljes a kontroll a biztonság, nem is tudsz mit tenni, mert mindent a kezünkben tartunk. Mekkora feladat minden ügynökség kereszttüzében úgy kihúzni téged ebb?l a csávából, hogy még az ilyenre kimondottan figyel? firkászok se tudják az egészet Severin nyakába varrni? Ha szerinted ezt más is vállalja, akkor szépen csendben lezárhatom az ügyedet. Meglátjuk mit szól hozzá a sajtó, a többi ügynökség.

- Szóval van jobb javaslatotok? Olyan ami m?ködik, mert az összekacsintunk, és régi nemesek módjára felül emelkedünk a kérdésen, az bizony objektív okok miatt nem m?ködik.

More
12 years 5 months ago #4653 by Nyarlathotep
-"Én nem tudok mit kezdeni a helyzettel. Nem értek az újságírókhoz és egyébként is utálnak, f?leg a legutóbbi eset óta, amikor sikeresen tengelyt akasztottak velem. Egyébként is, honnan tudjam, hogy mit kezdjek a helyzettel? Semmi közöm az amerikai újságíráshoz, nem értem, hogy hogyan m?ködik és hogy mibe képesek belekotorászni, de ha jól emlékszem ilyen ügyekben te akartad kerülni a publicitást, mert ki tudja kit fordítana a toxikusok felé és kit befolyásolna negatív irányba. Te tudod, hogy ha ezeket a dolgokat el akarod rejteni, akkor mit kell publikálni, hogy ezekkel ne is tör?djenek mások, vagy hogy mit milyen indokkal lehet manipulálni vagy mit tudom én. Ha európában el lehet terelni a tömegek figyelmét, bizonyára itt is el lehet, csak én nem értek hozzá."

~~~

-"Gondoltam, hogy ezzel próbálod majd enyhíteni a dolgot, de egy hadsereget sose humanitárius feladatokra hoznak létre. Az az Üdvhadsereg, de azt inkább nem emlegetem itt. Azzal nem foglak titeket sértegetni. A hadsereg viszont egyenruhákról, uniformitásról és az emiatt vállalt közösségr?l, összetartásról szól. Emellett pedig egy állam védelmére van létrehozva, legyen az nemzetállam vagy cégállam. Egyenruhás emberek egyenruhás embereket ölnek. Mint mondtam, emellett humanitárius feladatokat is el tudnak látni és el is látnak, így azt a rosszat amit a háború jelent a saját javukra mérsékelni tudják. Ez is része a seregnek szerintem azóta, amióta sereg van, de ez egy csöppet sem változtat azon a tényen, hogy egy harcos szervezetr?l van szó. Az er?szak, a halál, a háború szerves része ennek. Tudom, nem kell vele foglalkoznom, ha nem akarok, hisz ez csak a toborzó front, de ha megkérdezném mondjuk valamelyik hivatásost itt, hogy l?tt-e már le valakit, bizonyára visszakérdezne, hogy "Most viccelsz?". Ennek ellenére, mint mondtam, elvállaltam a munkát, teljesíteni fogom a feladatokat, amiket rám bíztok."

-"Persze, megnézem. Legalább sejtésem legyen, hogy mit akarsz itt Mátrix nélkül leszimulálni."

Csapat riadó!

More
12 years 5 months ago #4654 by TheElf
- Ezért javasoltam az ügy szabályos elintézését, a kell? szigorú ellen?rzéssel. Így az ügy nyitott marad, más ügynökség sem szól bele, de amelyik firkász elkezdené megírni, az komoly büntetésre számíthatna. Így nem ok nélkül próbálkozom ezzel az iránnyal.

~~~~~

- Ne feledd el, hogy a harcnak sok formája van, az ember és az élet számos akadályt küzd le. De amennyire az élethez sok konfliktus hozzá tartozik, úgy a védelem is. És a sokszor kölcsönös, sokszor egyoldalú védelem megannyi közösség alapja, a család, és számos más közösség erre épülhet fel a természetben. Van olyan, amikor offenzívára van szükség, de a f? cél els?sorban a védelem, másodsorban pedig bizonyos fontos értékek mögé helyezett er?. Az er?, ami megvéd minket, megvédi a szabadságunkat egyúttal a szabadságunk záloga. A m?vészi szabadságé is. Ezzel az elnyomás legjobb ellenszere, még a bels? fegyelem ellenére is. Ha pedig megtámadnak, te is harcolsz. Szerintem, ha a barátaidat támadják meg akkor is... Itt csak arról szól a dolog, hogy ezt nagyobb közösségre, több barátra terjesztjük ki. De nézzük csak meg azt a szimulációt gyorsan.

Igyekszem a buli témájához leginkább ill? szimulációt összeszedni (UV hostban)... Ezt szabályosan igénylem, de ugye az adott jóváhagyások, sok egyéb b?ven lehet?vé teszi, hogy ez gyorsan meglegyen. Remélem az általam választott ikon azért belefér, még akkor is, ha az 1960as éveket idéz? egyenruha stílus nem biztos, hogy illik az adott környezetbe.

More
12 years 5 months ago #4655 by Nyarlathotep
-"Mondtam, fel?lem azt csinálsz, amit jónak látsz. Nem tudok segíteni így inkább mosom a kezeimet. A hivatalos dolognak viszont mindketten tudjuk, hogy mi a vége. Itt már van egy toxikus, terrorista." mutat a földön fekv? testrész- és hamukupacokra.

-"Aztán én véletlenül tudok egy másikról is, aki valahogy lerepült a térképr?l. Tudok egy elvileges harmadikról is, aki ha jól emlékszem egy folyóiratot vezetett, amíg rejtélyes körülmények között el nem t?nt valamerre. Ha jól emlékszem Leon Toombs névre hallgatott. Aztán tudunk egy harmadikról is, aki most valahol Crouch End környékén lehet Londonban. Akkor sem csodálkoznék ha megmagyarázhatatlan vonatbaleset érné, annak ellenére, hogy azon az állomáson ezer éve nem fordult meg vonat. Tehát tudjuk, hogy akinél ennek a gyanúja is fölmerül, az általában okkal, de elt?nik a radarról. Na ezt most vagy hagyom, vagy széthullik a családom. Akkor els? a család és mosom kezeimet. Azokat a jelentéseket most azonnal kéred és valamelyik rend?r?rsön írjam meg, vagy ráér amíg haza megyek és megírom? Onnan ugyanis már csatolni is tudok néhány aktát is hozzá. A saját és az UA féle papíros aktákat az íróasztalomról." kérdezi, de miel?tt válaszolnál, megcsörren a telefonja.

-"Bocsánat, ez fontos." lép odébb egy lépést.

-"Szia, Kristin! Elég zajos a vétel. Nem tudsz valamit csinálni neki? Ja, hogy l?nek!"
-"Mi volt az a befizetés? Szerinted? Forró nyom. Most már nem olyan forró, illetve lassan h?l kifelé. Tényleg, ha már itt tartunk, mennyi volt Ishmael fején? Mennyi?! Azt nevezem."
-"Ha nem segítséggel csináltam volna, akkor azt mondtam volna, hogy verjük el valamire. Mondjuk vettem volna neked egy láncot. Nem, nem azt a vékony arany izét, hanem azt a nagy széles acélt a tankodra, vagy valami hasonló, így viszont marad a láda bor, amir?l akkor beszéltünk. Ha majd nem fenyeget a tüzérség, akkor el is látogathatnál Boston felé. Itt most bizony nagy hasznát vennénk egy Kampfpanzernek. [Kampfpanzer = Main Battle Tank]"
-"Ja, most ne küldj semmiféle megbízást. Ha azok akikre most vadászok rajta vannak valamelyik listádon, akkor majd szólok, ha kil?ttem valamelyiket. Na, hagylak célozni. Majd este 7 körül fölhívlak. Az neked amúgy is reggel 6 környékére esik, ha jól számolok."

-"Az el?bb nem válaszoltál. Ha fele-fele, akkor nyertünk fejenként másfél millió nuyent. Ha meg a céget keresed, akkor Unerschrockenen Abfang GmbH. Kristin egyik régi küldetésének a fed?neve volt, amit egyszer?en lefordított."

Így viszont már mond valamit a dolog, ugyanis Intrepid Intercept nevezet? hadm?veletr?l te is hallottál. Az Aresnak volt ez egy hadm?velete, az egyik rajtaütés sorozat, aminek a végeredménye Bug City, illetve az, hogy csak egy Bug City volt és nem sok ezer kicsike mindenfelé. Ezek szerint viszont egy egykori Ares harckocsizóval van dolgod, aki úgy döntött, hogy inkább munkát ad néhány zsoldosnak. Ezek szerint rokon lélek, hisz ugyanazon végigment, amin te is Chicagoban, csak ? nem dobott bombát. Kicsi a világ.

Csapat riadó!

More
12 years 5 months ago #4656 by TheElf
- Nem mind t?nik el. Sokan például átállnak. Másokra felügyelünk. Megint más esetben... Nem csapjuk le a pókot, amíg fel nem zabálta a csótányokat. Az alapvet? kérdés a veszélyek értékelése. És bizony mindketten látjuk, hogy valaki aki ugyan kereszténységr?l beszélt, mégsem keresztényi módon él, akkor el?bb-utóbb nem is onnan kapja a hatalmát. A nagyobb veszély viszont az, hogy szépen csendben a saját környezetét is ilyenre formálja. Aki abból a környezetb?l hatalmat nyer, az sokszor az ? támogatóitól függ, tudta nélkül, akarata ellenére. Olykor ez a szolgálat ráadásul trükkös is. Hiszen... Hiszen ? mondjuk jól felfogott érdekb?l igyekszik sok helyr?l eltüntetni a háttérzajt, olykor csak leplezve az ott lév? befolyást, máskor meg is szüntetve azt. De mindkét esetben elleplezik a valós nyomokat, a valós veszélyforrást.

- Jelenleg ebben a városban tudunk egy kapuról, de csak találgatjuk milyen veszélyekkel jár. Nem lehetünk benne biztosak. A legjobb nyom minden ilyen esetben a háttérzaj és a veszélyforrások összekapcsolása lenne. Ellenben számos hasonló helyzetbe került ember, aki belátása szerint "csak a családját támogatja" vagy éppen "csak a barátaival tart össze", ne adj isten "csak újságíróként teszi a dolgát", mégis csak segít elrejt?zni a valós veszélyforrásnak. És ha nem akarunk minden veszélyforrást figyelmen kívül hagyni, akkor ezeket is meg kell állítani, de lekötik a figyelmünket, túl sok dolog történik túl kevés id? alatt.

- Ha bele gondolsz akkor a mágikus kutatások kapcsán is sok biztonsági szabály van. Valaki új fajta szellemekkel foglalkozik. Végezheti ezt egyetemeken, kutatóintézetekben, akár cégek egy jelent?s részénél is, ha vannak megfelel? biztonsági intézkedések, kockázat elemzés, a tudományos munka kapcsán peer review, az eredmények biztonságáról meg lehet gy?zni. És ezzel ezek az eredmények a közjót is szolgálják. Ha viszont valaki gy?lölettel eltelve beszél a hallgatók jelent?s részér?l, azok faja miatt, más esetben csak a mágikus aktivitásuk miatt, és a gy?löletét?l elvakítva otthon kísérletezik, minden biztonsági intézkedés nélkül és valami elszabadul, vagy azt a valamit elszabadítják, akkor ott egy tudatos választásról van szó. És ha ezek mellett azt a valamit formálja az ? gy?lölete is, és egy kicsit toxikus is lesz? Hát megérdemli a sorsát. Ugyanis a törvény indoklásában benne van, hogy miért van szükség az adott biztonsági intézkedésre, ha pedig ? ez után szándékosan játszik mások életeivel akkor nem lesz ment? körülmény, a "jajj én csak apróságok miatt tettem kockára mindenki mást."

- Sybill számára nem az ?rizet a gond. Hanem a már rég óta lév? fontos elvárás: Attól, hogy gótként szereti a sötét dolgokat, még nem szabad mások életét kockára tenni a kellemes borzongás miatt. Ha egy adott dolog veszélyes, nem szabad hitegetni magát azzal, hogy de milyen cool dolog, és milyen kellemes. Mert akkor azt fogják mondani: ? azért, hogy valamit coolnak érezzen, szórakozzon kész embereket a halálba küldeni. Pech, de ez jó okkal számít elítélend? magatartásnak. De nagyon könny? változtatni rajta, és utána úgymond tanúvédelemben részesülve könnyen ki tud kecmeregni a bajból amibe bele ásta magát. Mindannyiunk érdekében szabályosan kell csinálnunk a helyzetet, de ha Sybill tanul a helyzetb?l, még jól is jöhet ki bel?le.

- Ez a Kristin szimpatikus leányzónak hangzik. A jelentéssel pedig nem feltétlenül kell szenvedned, az els?sorban az én dolgom. Ellenben gyorsan meglesz, ha becsatlakozom. Azt viszont tudod, hogy az ötleted az osztozkodásról nem ilyen egyszer?? Bizonyára hallottad is, miért is lenne most szükségem pénzre, ezért is a nagylelk? ajánlat. De bármennyire is az el?z? megegyezésre hivatkozunk, [i:27pvyb8s]ez nem lenne titkos információ. [/i:27pvyb8s]És minden firkász korrupciógyanút emlegetne, amikor együtt hozná le Sybill ügyével és amint jeleztem, cseppet sem hiányzik egy olyan címlap amit Mina orra alá dörgölnek, és egy képen vagy Sybillel. Pláne egy olyan valótlan sugalmazás, miszerint a "korrupciógyanús kifizetés az ? megmentését szolgálta". Szóval Sybill biztonsága, a te családi békéd, és e közül a részesedés közül 2-t választhatok. És lehet, hogy egy fontos ügy miatt most sok pénzem elment, de mégsem hiszem, hogy akár mérlegelném is, hogy a 3. választás szóba jöjjön.

Time to create page: 0.238 seconds

Útvonal

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.